Ugrás a fő tartalomra

Socofy cipő márka (vásárlás + vélemény)

A Socofy cipő, bakancs és papucs márka, ami itthonról elsősorban online rendelés útján érhető el, ezen kívül legfeljebb használtan lehet hozzájutni egy-egy termékükhöz. Szerencsére mind a márka oldala, mind a Newchic áruházban lévő termékkínálatuk elérhető itthonról (utóbbi néha olcsóbb is, mint a Socofy.com).

A Socofy retro, bőr, színes női csizmáiról, magas sarkú cipőiről ismert a leginkább. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával rendelkezik, ha esetleg problémád lenne a termék méretével, minőségével vagy nem állna rajtad olyan jól, mint ahogy a képek alapján képzelted.

Ha szereted ezt a vidám, színes stílust, valószínűleg már az oldal első felkeresésekor bele fogsz szeretni a cipőikbe. Ünnepekre, nyaralásra, vagy akár hétköznapi viseletre is rengeteg változat közül válogathatsz.

Érdemes megjegyezni, hogy a Socofy a már jól ismert stílusban női táskákat is kínál, amik nem csak a cipők mellé, de önállóan is nagyon jól megállják a helyüket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Newchic vélemény

A Newchic egy nemzetközi ruhabolt, ami egyre népszerűbb Magyarországon is. Amikor először megnéztem az oldalát, rögtön teljesen magával ragadott a kínálata. Nem csak arról van szó, hogy kifejezetten tetszettek a színes ruhák, amikkel találkoztam, de eleve olyan stílusú és hangulatú termékek voltak náluk, amiket itthon sehol sem láttam, és az árai sincsenek úgy elszállva mint egyes designruha-boltoké. Az árral kapcsolatban fontos persze megjegyezni, hogy a postázás a legtöbb esetben nem ingyenes, és termékenként növekszik az ára, de nem arról van szó, mint egyes itthon is népszerű átverős oldalaknál, ahol a termék "ingyen" van, csak a szokatlanul drága postaköltséget kell kifizetni (ami nyilván magába rejtve tartalmazza a termék árát). A Newchick-nél a postaköltségek teljesen reálisak maradnak, nem kell attól félni, hogy jelentősen megnövelik a rendelés értékét. A postázási időkről vagy a néha esetleg elérhető ingyenes postázásról itt olvashatsz részletesebben , magát a posta

Refundo cashback ismertető és vélemény

A Refundo egy pénzvisszafizető (vagy elterjedt angol nevén cashback) oldal, ami azt jelenti, hogy ha regisztrálsz, és tőlük átkattintva vásárolsz valamilyen webáruházban, akkor bizonyos előre megadott százalékot utólag jóváír neked, és a kifizetési limit elérése után kikérheted a bankszámládra. A Refundo sok magyar webáruházat is ismer, de igazán a külföldi webáruházak esetén lehet jól használni, mivel szinte minden nagyobb webáruház megtalálható benne. Ha csak egy-két alkalommal és kis összegért vásárolsz online, akkor valószínűleg nem éred el a kifizetési limitet (bár egy laptop vagy utazás kifizetése esetén akár még így is közel kerülhetsz hozzá), de ha rendszeresen szoktál rendelni mindenfélét, akkor érdemes adni neki egy esélyt, hiszen sokat spórolhatsz a segítségével. A regisztráció ingyenes, és nem kötelez semmire.